Scrum@school

small image colour stuff copy

Logo-Scrum-at-School-WEB

Scrum@school is een methodiek die samenwerkend leren handen en voeten geeft. Scrum@school focust zich op de volgende gebieden:

  1. Slimmer en beter leren leren met als gevolg hogere cijfers.
  2. Goed leren samenwerken, waarbij van en met elkaar leren, plannen, je planning uitvoeren en reflecteren zeer belangrijke kenmerken zijn.
  3. Jezelf verder leren ontwikkelen door je bewust te worden van je eigen kwaliteiten en te leren van de kwaliteiten van je groepsleden.
  4. Jezelf een verbeter mindset aan te leren. Steeds na korte tijd wordt gereflecteerd en eén verbeterpunt in de praktijk toe gepast.

edu1

Het
geheim van Scrum@school is eigenaarschap van het leerproces ligt bij de leerlingen. Samen met Ellen Reehorst vorm ik het Scrum@school team. Wij ontwikkelen Scrum@school gezamenlijk en passen dit toe in onze onderwijspraktijk. Wij verzorgen presentaties, workshops, trainingen, coaching on the job, netwerkbijeenkomsten, assessments ten behoeve van certificering (nog in ontwikkeling) rond Scrum@school  Zie ook www.facebook.com/scrumatschool . Als u wilt weten hoe ik Scrum@school  klik dan hier voor een interview.

edu2